Mimosoudní vymáhání

Pokud Váš dlužník neuhradil  pohledávku do data její splatnosti, donekonečna slibuje, ale neplní, nekomunikuje, uměle vytváří obchodní spor nebo je ve stavu finanční krize – neriskujte ztrátu svých peněz.( insolvenci, konkurz, převod firmy na bílého koně) Bez prodlení volte správnou a nejkratší cestu k řešení situace.
Expozitura pro mimosoudní vymáhání a držby  se  specializuje na mimosoudní vymáhání obchodních i soukromích pohledávek v hodnotě od 20.000 Kč a právě my Vám pomůžeme vymoct i ty nejsložitější  pohledávky z dlužníků v ČR a na Slovensku.
Naše metody a způsoby vymáhání pohledávek jsou plně v souladu s platným právním řádem a umožňuje dosahovat nejefektivnějších výsledků ve velmi krátkých lhůtách.  Nepsané pravidlo a zároveň léty prověřená zkušenost ukazuje, že čím je objem pohledávky větší, tím menší je ochota dlužníka závazek uhradit, zvláště pokud je ve finanční krizi nebo chce věřitele oklamat.
Úspěšně vymáhat nejsložitější velké pohledávky umí jenom špičkoví profesionálové s nadstandardními znalostmi, rozsáhlými zkušenostmi a mnoholetou praxí.
Během 20 let naší profesionální činnosti jsme se dopracovali do čela v daném segmentu vymáhaní pohledávek. Známe svoje možnosti, a pokud pohledávku přijmeme k vymáhání, pak se platba za naše služby uskutečňuje až v závislosti na dosaženém výsledku. V případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Vybrané pohledávky od Vás po jejich prověření můžeme okamžitě odkoupit.

Sdílejte

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tisk