VYMÁHÁNÍ DLUHŮ A POHLEDÁVEK

Zahrnuje vaše účetní evidence nezaplacené faktury? Nedaří se vám vymoci směnku, nebo půjčku. Využijte našich profesionálních služeb v oblasti vymáhání pohledávek, které provádíme bezplatně a na základě bohatých zkušeností.

JAK U NÁS VYPADÁ VYMÁHÁNÍ DLUHŮ A POHLEDÁVEK?

Každý případ nejprve odborně posoudíme a následně navrhneme vhodný postup jeho řešení. Provedeme kompletní právní rozbor, kde ověříme, zda je váš dluh vymahatelný. Budeme od vás proto potřebovat podrobné informace, související s případem. Bez nich nelze možnost vymáhání pohledávky důkladně posoudit. Na vymáhání pohledávek se specializujeme dlouhodobě. Pomůžeme najít rychlé a efektivní řešení vašeho finančního problému.

Jakmile obdržíte výsledek našeho šetření, budete se moci rozhodnout, zda ve vymáhání pohledávky chcete pokračovat či nikoliv. Veškerá spolupráce s našimi vymahači dluhůprobíhá bezplatně. Svou pohledávku po splatnosti nám můžete prodat nebo se spolu s námi pustit do jejího vymáhání. S námi máte šanci získat veškeré své neuhrazené pohledávky včetně těch, o nichž jste se domnívali, že jsou dávno ztracené.

VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK PROVÁDÍME V CELÉ ČESKÉ REPUBLICE.

Naše firma má sídlo v Plzni, ale vymáháme pohledávky klientů z celé ČR. Pro naše klienty to nepředstavuje žádnou komplikaci, jelikož spolupráce s námi probíhá online a tedy z kteréhokoliv místa v ČR. V případě že budete požadovat osobní návštěvu, i to je možné po předchozí telefonické domluvě.

Sdílejte

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tisk