Pokud jste fyzická osoba nebo menší firma a hledáte profesionální společnost s dlouholetou tradicí, která vám pomůže rychle a legálním způsobem v oblasti vymáhání pohledávek, jste na správném místě a měli byste číst dále.

Ze statistik vyplývá, že každý měsíc řeší problém s vymáháním pohledávky stovky věřitelů. Nejčastěji se jedná o věřitele, kteří v dobré víře zapůjčili peníze, stali se obětí podvodného jednání. Případně o firmy, kterým zákazník neproplatil vystavenou fakturu.

Ptáte se, jak je to možné? Svůj vliv má na to morálka obyvatelstva, která se prokazatelně rok od roku horší. Dle našeho názoru je ale hlavní problém v zákonech. Od revoluce se nic nezměnilo! Pokud nenastanou legislativní změny, a na dlužníky nebude nahlíženo, jako na pachatele úmyslného trestného činu nic se nezmění.

A jaká je realita? Dluží vám někdo? Policie řeší tyto případy jako pokus o podvod, nebo zpronevěru. NE! Policisté vám poradí „dejte to k soudu“. Tak tedy ano. Obrátíte se na soud, kde zaplatíte soudní poplatek a za vyhotovení žaloby. Poté čekáte, soudíte se a čekáte. Soud vydá rozsudek, že onen dlužník vám opravdu musí peníze vrátit nebo fakturu zaplatit. Tak sláva! Co se však stane, když dlužník stejně nezaplatí? Nic! Věřitel začne řešit co s tím slavným papírem (rozsudek soudu, platební rozkaz).

Ano, ještě je tady poslední možnost v podobě exekutora. Nyní tedy věřitel uhradí zálohu exekutorovi a čeká. Bohužel může nastat situace, že své peníze i přesto neuvidíte. Exekutor projde majetkové poměry a zjistí, že dlužník nevlastní žádnou nemovitost, nemá na svém bankovním účtu statisíce a ani není možné strhávat srážky ze mzdy, protože buď nepracuje, nebo dělá načerno za minimální mzdu. Jinými slovy „kde nic není ani exekutor nepomůže“

Máte-li stejné zkušenosti, případně chcete-li se vyhnout scénářům neefektního vymáhání pohledávek soudní cestou, obraťte se na nás. Přenechejte nám starosti s vašimi dlužníky. Věnujte raději svůj drahocenný čas své práci, rodině, koníčkům. Kontakt s dlužníkem nechte na nás.

Jakou máme úspěšnost ve vymáhání?

Naše úspěšnost se pohybuje kolem 80% (vymůžeme 4 z 5 případů). Ke každé pohledávce musíme přistupovat 100% individuálně. Každá pohledávka má svůj příběh a svého dlužníka. Z tohoto důvodu jsme vypracovali typologii dlužníků, každý má jiné slabiny a jiný morální status. Je rozdíl, když vymáháme nesplacenou půjčkou po matce samoživitelce, která se dostala kvůli neplaceným alimentům do platební neschopnosti a jiný přístup musíme zvolit při jednání s arogantním třicátníkem, který pracuje, jezdí po dovolených, ale k vrácení dluhů se vůbec nemá.

Proč svěřit vymáhání pohledávky právě nám?

Úspěšnost vymáhání 80%.                                       

 Neposíláme jen dopisy, vymáhání probíhá za pomoci uceleného psychologického nátlaku na dlužníka (v mezích zákona), který je umocněn jeho osobním kontaktováním v jeho soukromí (bydliště, práce, rodinní příslušníci, zaměstnání aj.).

Rychlost vymáhání

 Je jedno, jestli řešíte pohledávku měsíce, nebo roky. U nás máte jistotu, že jakmile s námi uzavřete smlouvu, tak do 24 hodin budeme kontaktovat dlužníka.

Naší odměnu zaplatí dlužník

Navýšíme dlužnou částku o naší odměnu.

Bohužel nemůžeme dlužníkovi připočítat Váš čas a nervy, které jste mu věnovali s vidinou, že Vám po dobrém vrátí vaše peníze. Co Však můžeme garantovat, že dlužnou částku navýšíme o naší odměnu a úroky z prodlení na které máte plné právo.

Neplatíte nic předem

 Nebudeme po Vás požadovat žádné zálohy na naše služby.

Zastáváme pravidlo, že ani u komplikovaných případů nikdy neinkasujeme žádné peníze předem. Je na nás abychom posoudili, zda má cenu se dané pohledávce věnovat. Pokud ne, tak raději odmítneme spolupráci.

www.mimosoudnivymahani.cz nebo 777 11 22 21

Sdílejte

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tisk