C:\Users\Inspiron\Desktop\Záloha Flash 27.2,2020\SOUBORY PO MANNY\GRAFIKA\REKLAMA\NEW PROFI-CZ a.s\NEW PROFI-CZ_logo.jpg

Jak funguje vymáhání pohledávek v Česku?

Vymáhání pohledávek je proces, který zpravidla není příjemný ani pro dlužníka, ani pro věřitele. V ideálním světě by vymáhání dluhů nebylo vůbec  potřeba, což by dlužníkům i věřitelům ušetřilo spoustu času a zbytečných nákladů. Ne všichni ovšem v reálném životě zodpovědně a včas platí za zboží a služby, které využili, a ne každý řádně splácí peníze, které si půjčil. V takových případech je pak vymáhání pro věřitele jedinou šancí, jak chránit svá práva a své peníze získat zpět.

Vymáhací proces  je v Česku regulován celou řadou právních norem od občanského soudního řádu přes exekuční řád a insolvenční zákon až po nejrůznější vyhlášky Ministerstva spravedlnosti. Navzdory tomu kolem něj stále koluje celá řada mýtů a polopravd. 

Věřitelé to v současné době nemají s vymožením svých pohledávek vůbec lehké. Vymáhat dlužnou částku soudní cestou je zdlouhavý proces, během kterého se podnikatel může ocitnout v tzv.
druhotné platební neschopnosti a nakonec třeba i v bankrotu. Jednodušším a rychlejším řešením je svěřit vymáhání pohledávek zkušeným odborníkům.

Působíme na trhu již 18 let a za tuto dobu jsme získali cenné zkušenosti v oblasti komplexního řešení pohledávek. Daří se nám úspěšně řešit veškeré dluhy pohledávek od fyzických i právnických osob. Věřitelům tak usnadňujeme jejich podnikání a zbavujeme je starostí a nekonečných jednání s jejich dlužníky.

O nás

Naše společnost New Profi-cz a.s.  klade důraz na vyhledávání dlužníků a osobní jednání v místě jejich bydliště.

S každým klientem jednáme otevřeně a se snahou vyřešit jeho problém efektivně a co nejdříve.               

Naše provize se platí až z vymožených peněz – nepožadujeme žádné zálohy !!!!

V případě zájmu Nás neváhejte kontaktovatwww.mimosoudnivymahani.cz nebo 777 11 22 21

Sdílejte

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tisk