PRŮMĚRNÁ DOBA SOUDNÍHO ŘÍZENÍ JE 1,5 ROKU…

Bohužel váš dlužník to moc dobře ví!

  • Ze statistik vyplývá, že každý měsíc řeší problém s vymáháním pohledávek  stovky věřitelů. Nejčastěji se jedná o věřitele, kteří v dobré víře zapůjčili peníze. Případně jde o firmy, kterým zákazník neproplatil vystavenou fakturu.
  • Ptáte se, jak je to možné? Svůj vliv na to jistě má také morálka lidí, která se prokazatelně rok od roku horší. Dle našeho názoru je ale hlavní problém v zákonech. Dokud nenastanou legislativní změny a na dlužníky nebude nahlíženo jako na pachatele trestného činu nedovoleného obohacení nebo podvodného jednání, kterým hrozí trestní stíhání, nic se dle našeho názoru nezmění.
  • A jaká je realita? Dluží vám někdo? Policie řeší tyto případy jako pokus o podvod, nebo zpronevěru. NE! Policisté vám poradí „dejte to k soudu“. Tak tedy ano. Obrátíte se na soud, kde zaplatíte soudní poplatek a za vyhotovení žaloby. Poté čekáte, soudíte se a čekáte. Soud vydá rozsudek, že onen dlužník vám opravdu musí peníze vrátit nebo fakturu zaplatit. Tak sláva! Co se však stane, když dlužník stejně nezaplatí? Nic! V tomto případě se budete muset ještě obrátit na exekutora a zase jen platíte peníze a čekáte… a ani zde nemáte žádnou záruku že Vám exekutor peníze vymůže.
  • Máte-li stejné zkušenosti, případně chcete-li se vyhnout scénářům neefektního vymáhání pohledávek soudní cestou, obraťte se na nás. Přenechejte nám starosti s vašimi dlužníky. Věnujte raději svůj drahocenný čas své práci, rodině, koníčkům. Kontakt s dlužníkem nechte na nás.

SPECIALIZUJEME SE NA MIMOSOUDNÍ VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK

Nechcete se již pohledávce věnovat a zároveň si přejete, aby dlužník zaplatil veškeré náklady na vymáhání? Pokud pověříte k vymáhání své pohledávky naši společnost, dlužník již bude komunikovat pouze s námi! Hloubkově prověříme jeho majetkové poměry a na základě zjištěných informací naplánujeme a zrealizujeme optimální způsob vymáhání. Naše dlouhodobá úspěšnost při vymáhání je více než 80 %.

V rámci zákona provádíme ucelený psychologický nátlak na dlužníka, který je umocněn tím, že jej osobně kontaktujeme. K řešení případu přistupujeme vždy 100% individuálně. Každá pohledávka má totiž svůj příběh a svého dlužníka. Proto jsme vypracovali typologii dlužníků. Tito lidé mají různé slabiny a pokaždé také trochu jiný morální status. Jinak přistupujeme k vymáhání nesplacené půjčky po matce samoživitelce, která se dostala do platební neschopnosti kvůli neplaceným alimentům. Jiný postup zvolíme při jednání s arogantním třicátníkem, který pracuje, jezdí na dovolené, ale k placení dluhů se vůbec nemá.

 V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na  tel:   777 11 22 21 nebo

  E-mail: pohledavky@profi-cz.cz

Naše odměna začíná na 10% z vymožené částky a je splatná až z vymožených peněz    

Sdílejte

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tisk